Tarieven

Ben je enthousiast geworden en wil je samen met ons bouwen aan je conditie én aan een nog leuker en gezelliger Hoef en Haag? Laten we dan lekker aan de slag gaan. Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien, is de proefles gratis. Handig om te ontdekken welke les het beste bij jou of je kind past. Als je de juiste les hebt gevonden, moet je nog één stap zetten: het kiezen van het juiste abonnement of gaan voor een strippenkaart.

Abonnementen

Hoef en Haag Actief heeft verschillende abonnementen. Je ziet dat we het lekker simpel houden. Je hebt de keuze om onbeperkt te sporten of één keer per week te komen. Natuurlijk is het onbeperkte abonnement iets duurder, maar als je nu al weet dat de kans groot is dat je meermaals per week wilt komen of twee of meer lesprogramma’s wilt volgen, is dit de juiste keuze. Heb je naar aanleiding van de abonnementen van Hoef en Haag Actief een vraag? Check dan de veelgestelde vragen of stuur ons een berichtje.

 

Voordelen abonnement Hoef en Haag Actief

  • Eenmalige aanmelding en automatische incasso
  • Eigen account in onze app
  • Via de app aanmelden voor een vaste les per week
  • Zodra je de les in het rooster aanklikt, is je plekje meteen gereserveerd
  • Afmelden en ruilen is heel eenvoudig 

Abonnementen Kids

 

Abonnementen Volwassenen

 

Gezinskorting

Een groot voordeel van een abonnement bij Hoef en Haag Actief hebben we nog niet benoemd. Dat is de gezinskorting. In Hoef en Haag wonen veel gezinnen. Als je gezellig met zijn allen komt sporten en bewegen, kom je in aanmerking voor de gezinskorting. Dit is niet zomaar een voordeel. Elk gezinslid krijgt maandelijks 20% korting. Stel dat je met zijn vieren komt sporten en allemaal een Superactief abonnement hebt, dan bespaar je iedere maand bijna 40 euro. Dat is toch mooi meegenomen!

Kom je in aanmerking voor de gezinskorting?

Geef het even aan in het vak met opmerkingen op het inschrijfformulier. Dan zorgen wij dat de korting actief wordt. Let op: deze korting geldt alleen bij abonnementen en niet bij de strippenkaart.

Strippenkaart

Hartstikke leuk dat je wilt komen sporten en bewegen bij Hoef en Haag Actief. Er zijn twee mogelijkheden, een abonnement of de strippenkaart. De strippenkaart is ideaal als je niet elke week een vaste les wilt of kunt volgen en niet weet of je iedere week tijd en/of zin hebt.

 

Voordelen strippenkaart

  • Sporten wanneer je agenda het toelaat
  • Verschillende lessen uitproberen
  • Mooie opstap naar een abonnement
  • Vier verschillende strippenkaarten
  • Alle lessen zijn mogelijk

Strippenkaarten Kids

Strippenkaart Kids – 5 lessen – € 52,50
Geldig voor 6 maanden

Strippenkaart Kids – 10 lessen € 98,00
Geldig voor 12 maanden

 

Strippenkaarten Volwassenen

Strippenkaart Volwassenen – 5 lessen € 62,50
Geldig voor 6 maanden

Strippenkaart Volwassenen – 10 lessen € 118,00
Geldig voor 12 maanden

Download de Grib Club App!

Wanneer je bij ons komt sporten en bewegen, is het handig om de Grib Club App op je smartphone te installeren. Via deze app regel je namelijk alles, van abonnementen en strippenkaarten tot het plaatsen van reserveringen. Vooral dat laatste is erg handig.
In de app kan je razendsnel het rooster bekijken. Door op een les en tijdstip te klikken, heb je je meteen aangemeld voor de les. Ook het wijzigen van lessen regel je via de app. Kortom, sporten bij Hoef en Haag Actief wordt nog leuker met de Grib Club App.