Rooster

Hoef en Haag Actief is, net als het dorp, nog steeds aan het groeien. We zijn begonnen met enkele lessen per week. Inmiddels zijn we iedere dag geopend en komen er steeds meer lessen bij. Op deze pagina kun je de roosters van Hoef en Haag Actief bekijken. We hebben ervoor gekozen om twee roosters te maken; voor de kinderen én voor de volwassenen. Zo zie je snel wanneer jouw favoriete les is.

Let op, ook de workshops & cursussen vind je in het rooster, deze staan los van de abonnementen en heb je voor in te schrijven. Meer info vind je bij Workshops & Cursussen.

Rooster Kids

Rooster Volwassenen

Download de Grib Club App!

Wanneer je bij ons komt sporten en bewegen, is het handig om de Grib Club App op je smartphone te installeren. Via deze app regel je namelijk alles, van abonnementen en strippenkaarten tot het plaatsen van reserveringen. Vooral dat laatste is erg handig.
In de app kan je razendsnel het rooster bekijken. Door op een les en tijdstip te klikken, heb je je meteen aangemeld voor de les. Ook het wijzigen van lessen regel je via de app. Kortom, sporten bij Hoef en Haag Actief wordt nog leuker met de Grib Club App.