Veelgestelde Vragen

Inhoud

Ben je nieuw in Hoef en Haag? Of woon je in Vianen of Hagestein en wil je graag bij ons komen sporten en bewegen? Je bent uiteraard van harte welkom. Omdat alles nieuw is, zul je de nodige vragen hebben. Die kun je natuurlijk altijd aan ons stellen. Stuur ons een berichtje en we geven je zo snel mogelijk antwoord. Wil je nóg sneller het antwoord op je vraag weten? Check dan hieronder onze veelgestelde vragen. Als jouw vraag er niet tussen staat, horen we het graag.

Algemeen
Lessen
Abonnementen

Algemeen

Hoe maak je een account aan?

Dat is gelukkig heel eenvoudig. Via het inschrijfformulier meld je je aan als lid of voor een strippenkaart. Je krijgt snel een welkomstmail en kunt lekker aan de slag.

We sporten met meerdere gezinsleden bij Hoef en Haag Actief. Krijgen we korting?

Wat leuk dat jullie met meerdere gezinsleden bij ons sporten. Zullen we het nog wat leuker maken? Hoef en Haag Actief heeft een gezinskorting. Als je met meerdere leden binnen je gezin komt sporten, krijg je 20% korting. Let op, dit is een korting per gezinslid. Dus als je twee kinderen hebt die sporten en jij en je partner bezoeken ons ook trouw, dan betalen jullie allemaal 20% minder. De gezinskorting geldt alleen bij abonnementen.

Zijn jullie open in de vakantieperiodes?

Ja en nee. Tijdens de zomermaanden en in de kerstvakanties worden er geen lessen volgens het normale rooster aangeboden. In deze periodes wordt ook geen lesgeld van je rekening afgeschreven. In juli en augustus bieden we hoogstwaarschijnlijk losse lessen aan. Je kunt denken aan een toernooi, waterlessen en suppen op de Meander. Je kunt je hier apart voor inschrijven. Op feestdagen zijn we ook gesloten.

Lessen

Ik moet me afmelden voor de les. Wat nu?

Geen nood, je kunt tot 12 uur van tevoren afmelden voor een les. Dat is niet alleen voor jou fijn, maar ook voor de docent en andere deelnemers. Je krijgt na je afmelding een credit op je account. Dit betekent dat je de les binnen 14 dagen in mag halen.

Hoe reserveer je een les?

Daarvoor heb je de Grib Club App nodig. Door in het rooster op een les en een tijdstip te klikken, maak je een reservering. Als je met meerdere gezinsleden sport, kun je in de app makkelijk van account wisselen.

Kan ik ook losse lessen kopen?

Jazeker. Als je niet vast wilt zitten aan een abonnement is de Hoef en Haag strippenkaart een goed idee. Hiermee koop je in één keer 5 of 10 lessen. Je mag zelf weten wanneer je de lessen inzet. Dat mag ook meerdere keren in dezelfde week zijn. Bekijk deze optie bij tarieven.

Kan ik me ook binnen 12 uur van tevoren afmelden voor een les?

Afmelden kan altijd. Alleen kunnen we bij afmeldingen binnen 12 uur van tevoren geen andere les aanbieden. We zouden het fijn vinden als je je altijd afmeldt, ook als dit een uur voor de les is. Zo weet onze docent waar hij of zij aan toe is.

Abonnementen

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Dit regel je via de app met jouw account. We hanteren een opzegtermijn van één maand. Maar we zijn de moeilijkste niet. Als je je abonnement voor de 20e van de maand stopzet, ben je vanaf de volgende maand geen lid meer.