Werken bij

Hoef en Haag Actief

Hoef en Haag Actief groeit mee met de groei van het dorp. Hierdoor zijn we continu op zoek naar nieuwe docenten, trainers en instructeurs. Misschien wel jou! De ene keer zijn we specifiek op zoek naar een nieuwe docent voor een specifieke les. De andere keer dient een topper van een trainer zich aan en brainstormen we samen welke soort les passend zou zijn.

Vacatures

Hieronder vind je een aantal vacatures. Ook wanneer je niet helemaal in het plaatje past maar toch geïnteresseerd bent, vragen we je om contact op te nemen. Samen kunnen we overleggen of we een goede match zijn! Naast deze vacatures gaan we steeds meer losse workshops en cursussen geven. Ben jij een docent, trainer of instructeur en heb jij leuke ideeën? Stuur een mail! Neem rechtstreeks contact op met Mariska, via mariska@hoefenhaagactief.nl. Vermeld in je mail in welke functie je interesse hebt en wat jouw motivatie is.

Hoofdtrainer Peuter- en Kleutervoetbal

Hoofdtrainer Peuter- en Kleutervoetbal

Per 1 september 2024

Lees meer over de vacature hoofdtrainer Peuter- en Kleutervoetbal

Per 1 september 2024 zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor onze peutervoetbal en kleutervoetbal trainingen. Deze worden elke zaterdagochtend gegeven in de gymzaal van Hoef en Haag.

Ben jij de topper die we zoeken? Kun jij moeiteloos in de belevingswereld van peuters en kleuters stappen? En ben jij creatief genoeg om leuke trainingen te bedenken waarbij de kids spelenderwijs kennis kunnen maken met voetbal? Dan zoeken wij jou!

De trainingen zijn elke zaterdagochtend. Peutervoetbal is een ouder-kind-les, dus daarbij doet één ouder mee. En kleutervoetbal is een les zonder ouders maar mét hulptrainers. Dit zijn fanatieke vaders die jou ondersteunen tijdens de training. Op dit moment begint peutervoetbal om 08.30 uur en kleutervoetbal om 09.15 uur, maar de tijdstippen kunnen we iets later zetten wanneer jij dat fijn vindt. Bij interesse neem even contact op met mariska@hoefenhaagactief.nl.

Pilates en zwangerschapsyoga docent

Pilates en zwangerschapsyoga docent

Per 1 augustus t/m ongeveer 1 november 2024

Lees meer over de vacature Pilates en zwangerschapsyoga docent

Per 1 augustus t/m ongeveer 1 november zijn wij op zoek naar een pilates- en zwangerschapsyoga docent wegens het zwangerschapsverlof van Tessa. Het is belangrijk dat je beschikbaar bent op dinsdagavond. Heb jij ervaring in één van de twee lessen?

Ook dan vragen we je om te reageren. Wanneer je alleen één van de twee lessen kunt geven, dan vinden we vast iemand anders die de andere les kan geven! Inmiddels zijn er twee hele leuke en trouwe groepen opgebouwd, waarbij je echt in een warm bad terecht komt.

In de gymzaal zijn alle materialen die je nodig hebt aanwezig. Doe gerust een keer een les mee om te ervaren hoe het is. Bij interesse neem even contact op met mariska@hoefenhaagactief.nl.

“Hoef en Haag Actief is voor mij veel meer dan een werkgever. Het is een warme familie, die steeds groter en gezelliger wordt.”

Creatieve activiteiten

Creatieve activiteiten

Per 1 september 2024

Lees meer over de vacature Creatieve activiteiten

Per 1 september 2024 breiden wij uit naar creatieve activiteiten binnen Hoef en Haag Actief! Hiervoor maken wij gebruik van de prachtige ruimte ‘Het Atelier’ in Kindcentrum de Brink. Zie ‘contact’ op onze website voor een foto van de ruimte.

Deze vacature is heel breed, want alles ligt nog open. Heb jij interesse in het geven van een vaste les, een cursus of een workshop die te maken heeft met iets creatiefs? Heb jij zelf al een doelgroep in gedachten? Wil je met ons mee brainstormen? Stuur een mailtje naar mariska@hoefenhaagactief.nl. We kijken uit naar toppers die met ons mee willen denken en mee willen groeien!

Mama-lessen

Mama-lessen

Per 1 september 2024

Lees meer over de vacature Mama-lessen

Per 1 september 2024 gaan we flink uitbreiden in onze mama’s lessen. Denk aan ZwangerFit en MamaFit. Sportlessen die ervoor zorgen dat je op een veilige manier kan blijven sporten tijdens de zwangerschap. En weer rustig het bewegen en sporten op kan bouwen ná de zwangerschap.

Ben jij de kundige en ervaren topper die wij zoeken? Heb jij ervaring met het begeleiden van zwangere vrouwen en het herstel daarna? Én vind je dit een leuke doelgroep om aan les te geven? Dan zoeken wij jou! Stuur een mail naar mariska@hoefenhaagactief.nl en dan gaan we samen verder brainstormen!

“Het is mooi om mee te helpen bij een organisatie die het dorp in beweging krijgt.”

Open Sollicitatie

Open Sollicitatie

-

Lees meer over de Open Sollicitatie

Heb jij het gevoel dat je bij onze organisatie past? En heb jij een tof idee om in ons dorp aan te bieden? Dat kan een vaste les, een workshop of een cursus zijn.

Het mag met sport, iets creatiefs of weer iets heel anders te maken hebben. Stuur gewoon een berichtje en wie weet zijn we een match! Mailen mag naar mariska@hoefenhaagactief.nl.

“Ik vind het ontzettend fijn om bij Hoef en Haag Actief te werken. Het gemoedelijke, het sparren en overleggen met Mariska is prettig en ik voel me er echt thuis.”

Kom je bij ons werken?

Werken bij Hoef en Haag Actief voelt voor velen niet als werk. Het is plezierig, laagdrempelig, gezellig en bovenal heel leuk om in onze organisatie met een leuk team samen te werken. We werken ook samen met andere ondernemers. Die naast hun eigen bedrijf, het heerlijk vinden om les te geven en daar, qua organisatie, volledig in ontzorgd te worden.

Ben jij een docent, trainer of instructeur en heb jij leuke ideeën? Stuur een mail! Neem rechtstreeks contact op met Mariska, via mariska@hoefenhaagactief.nl.